Calgarypuck Forums - The Unofficial Calgary Flames Fan Community
Old 09-25-2018, 09:55 AM   #2
Jiri Hrdina
Moderator
 
Jiri Hrdina's Avatar
 
Join Date: Mar 2014
Exp:
Default

I will post instructions on the start of the regular season later today. Assume a starting day of Friday or Saturday
Jiri Hrdina is offline   Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Jiri Hrdina For This Useful Post:
Old 09-25-2018, 12:21 PM   #3
Ashasx
Franchise Player
 
Ashasx's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Exp:
Default

When I set my lines, what else do I need to do besides save to file? I can't get my line changes reflected in these results consistently.
Ashasx is online now   Reply With Quote
Old 09-25-2018, 12:35 PM   #4
SportsJunky
Uncle Chester
 
SportsJunky's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Exp:
Default

Something's not right then. Are you loading the previous file, making your changes and then saving again? That should be all you need to do.

You're not playing players out of position, are you? That can mess up the saving process I think.
__________________
Be better.
SportsJunky is offline   Reply With Quote
Old 09-25-2018, 01:04 PM   #5
Ashasx
Franchise Player
 
Ashasx's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Exp:
Default

I re-downloaded the roster file, made my roster moves, and then set my lines (saying both rosters and lines were OK), then I saved to file. No players out of position.
Ashasx is online now   Reply With Quote
Old 09-25-2018, 01:28 PM   #6
Hanna Sniper
Franchise Player
 
Hanna Sniper's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: Hamilton, Ontario
Exp:
Default

Quote:
Originally Posted by Ashasx View Post
I re-downloaded the roster file, made my roster moves, and then set my lines (saying both rosters and lines were OK), then I saved to file. No players out of position.
My guess is that you were not loading the PRE season file but opening the regulars season file.

There are 3 league files. CPHL1-PRE.stc, CPHL1.stc and CPHL1-PLF.stc

One for Preseason one for a regular season and one for playoffs. The SIM automatically loads whatever your previous opened file was. So you need to actually click "open" and load file when the new league file starts it's season

My bet is that you were on the regular season.

To try it out, open the SIM, click open and load the CPHL1-PRE.stc, file. If I am correct when you go to your team they should have the lineups that you've been sending in.

BUT IMPORTANT

Preseason is now over so when a season begins you must load the CPHL1.stc and that will be good to go for the whole season.



Please ask questions as I know I don't always explain things clearly
__________________
- Say No to Vertical Video -
Hanna Sniper is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to Hanna Sniper For This Useful Post:
Old 09-25-2018, 02:59 PM   #7
Jiri Hrdina
Moderator
 
Jiri Hrdina's Avatar
 
Join Date: Mar 2014
Exp:
Default

Are you also emailing your lines in? in addition to saving them, you need to actually email the file to cphllines@yahoo.com
Jiri Hrdina is offline   Reply With Quote
Old 09-25-2018, 03:49 PM   #8
Ashasx
Franchise Player
 
Ashasx's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Exp:
Default

i have been emailing.

when i download the roster file, the sim does not recognize "CPHL1-PRE.stc" so I have to rename it to "CPHL1.stc" which i imagine is the problem
Ashasx is online now   Reply With Quote
Old 09-25-2018, 06:46 PM   #9
MJK
Franchise Player
 
MJK's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Baker Lake, Nunavut
Exp:
Default

Sharks finish the preseason going 6-1 and didn't lose after dropping the first game. 5on5 we were just OK with our PP really doing a good job keeping us in games. We didn't blow anyone out but we are also doing a great job limited the amount of shots we are facing per game, this should be attributed to our strength on D and we hope it carries over into the regular season.

Rask was excellent and started every game to give us an idea of the type of goalie he can be with a solid D in front of him.
MJK is offline   Reply With Quote
Old 09-25-2018, 09:53 PM   #10
Jiri Hrdina
Moderator
 
Jiri Hrdina's Avatar
 
Join Date: Mar 2014
Exp:
Default

Quote:
Originally Posted by Ashasx View Post
i have been emailing.

when i download the roster file, the sim does not recognize "CPHL1-PRE.stc" so I have to rename it to "CPHL1.stc" which i imagine is the problem
What specific error does it give you when you try to load the roster file?
Jiri Hrdina is offline   Reply With Quote
Old 09-25-2018, 10:40 PM   #11
Ashasx
Franchise Player
 
Ashasx's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Exp:
Default

Quote:
Originally Posted by Jiri Hrdina View Post
What specific error does it give you when you try to load the roster file?
i'm an idiot was the error
Ashasx is online now   Reply With Quote
The Following 3 Users Say Thank You to Ashasx For This Useful Post:
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 02:08 AM.

Calgary Flames
2017-18




Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Calgarypuck 2016