Calgarypuck Forums - The Unofficial Calgary Flames Fan Community
Old 07-23-2022, 07:51 PM   #1
Mull
Powerplay Quarterback
 
Join Date: Dec 2020
Exp:
Default edit and quote not working?

When I quote posts the text box in my reply just goes blank, also when I go to edit a post it shows no text.

If I hit save it says I haven't hit the minimum characters, so the text box is indeed blank.

It only happens on certain posts.

I just tried to edit three posts,

-one post wouldn't let me before I posted here (things went blank)
- I posted here
-went back to the same thread tried again on two different posts - the previous one still wouldn't let me, but it would let me edit a different post in that same thread,
-came back here and I can edit this post.

Any ideas? And it lets me edit, it just deletes all the text before I edit. If I hit cancel the original text remains.

ty!

Last edited by Mull; 07-23-2022 at 07:54 PM.
Mull is offline   Reply With Quote
Old 07-24-2022, 03:44 PM   #2
photon
The new goggles also do nothing.
 
photon's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Calgary
Exp:
Default

I think it's a bug between Firefox and the forum software javascript, if you use a different browser it will likely work fine.

It only seems to happen on posts that contain a special character. I.e if the post has “ ” type quotes rather than " " it would likely have a problem. You probably can't quote this post because of the “ ” quotes
__________________
Uncertainty is an uncomfortable position.
But certainty is an absurd one.
photon is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to photon For This Useful Post:
Old 07-25-2022, 07:59 PM   #3
Mull
Powerplay Quarterback
 
Join Date: Dec 2020
Exp:
Default

Quote:
Originally Posted by photon View Post
I think it's a bug between Firefox and the forum software javascript, if you use a different browser it will likely work fine.

It only seems to happen on posts that contain a special character. I.e if the post has   type quotes rather than " " it would likely have a problem. You probably can't quote this post because of the   quotes

But... firefox is life?


Anyway, it tells you my browser?



Also, I quoted your post despite so many quotes in your post!


ty though.
Mull is offline   Reply With Quote
Old 07-25-2022, 10:03 PM   #4
photon
The new goggles also do nothing.
 
photon's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Calgary
Exp:
Default

I don't know your browser, just the things you're describing seem to only be experienced by Firefox so was a guess.

Might be other special characters causing it the quotes usually cause it I'd have to look at the specific post, but if the quoting doesn't work in Firefox and does work in Chrome that's the bug/incompatibility.
__________________
Uncertainty is an uncomfortable position.
But certainty is an absurd one.
photon is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to photon For This Useful Post:
Old 08-02-2022, 06:42 PM   #5
Reggie Dunlop
All I can get
 
Reggie Dunlop's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: The Palm Isle
Exp:
Default

Problems with Chrome and Safari as well.
Reggie Dunlop is offline   Reply With Quote
Old 08-08-2022, 09:11 AM   #6
Mull
Powerplay Quarterback
 
Join Date: Dec 2020
Exp:
Default

Quote:
Originally Posted by Reggie Dunlop View Post
Problems with Chrome and Safari as well.

Weird, when I switch to chrome on an issue post I can't quote, it fixes it for me! Maybe make a new thread with the details in case Proton doesn't see this as he may think its for my issue
Mull is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 09:10 AM.

Calgary Flames
2021-22




Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Calgarypuck 2021