Calgarypuck Forums - The Unofficial Calgary Flames Fan Community

Go Back   Calgarypuck Forums - The Unofficial Calgary Flames Fan Community > Miscellaneous > Help/Suggestions

Notices

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 12-29-2020, 01:00 AM   #1
STeeLy
Franchise Player
 
STeeLy's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Exp:
Default Issues with Quoting posts

At random times when I click the quote button to reply to a post, it doesn't actually quote the post. Doesn't happen all the time though.
STeeLy is offline   Reply With Quote
Old 12-29-2020, 07:35 PM   #2
photon
The new goggles also do nothing.
 
photon's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: Calgary
Exp:
Default

That's an issue with Firefox and posts that contain special characters.

For example a normal quote on the keyboard " is fine, but if it's slanted quotes from a web article i.e. “ and ” then Firefox will have problems quoting it (or rather it's probably the forum software javascript and Firefox together.

Edge and Chrome don't seem to have the same problem.
__________________
Uncertainty is an uncomfortable position.
But certainty is an absurd one.
photon is offline   Reply With Quote
The Following User Says Thank You to photon For This Useful Post:
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 09:02 PM.

Calgary Flames
2019-20




Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright Calgarypuck 2021